Psychologie van de emoties van vrouwen bij het daten: wat mannen moeten weten

Anna Maria Jorgensen is een voormalige makelaar, nu een dating- en relatiecoach, uit Vancouver, British Columbia, Canada. Voordat ze coachte, gebruikte ze persoonlijk tal van datingsites, daarna getrouwd, maar nu is ze vrijgezel. In februari 2016 huldigde ze haar Your Wingmam YouTube-kanaal in, waar ze momenteel #JustTheTip Tuesday-video’s heeft, waarin “Helping You Get the Girl of Your Dreams!” Tot op heden heeft ze 362 video’s gemaakt en zo’n 166.000 abonnees verzameld, met in totaal bijna 20.000.000 weergaven. Jorgensen, een knappe vrouw met een innemende aanwezigheid, combineert humor met scherpzinnigheid door verschillende gezichtsuitdrukkingen en bijbehorende emoji’s te gebruiken om haar punten in de video’s te illustreren. Ze verkoopt een “WakeUP2Luv” stapsgewijs thuisstudieprogramma en schreef in 2016 een memoires, Me: A Rewrite. Van ijdelheidswaanzin tot zelfacceptatie (soort van).

Vrouwen en emoties

In haar video, Can She Love You? (2020), maakt Jorgensen de bewering dat, in het brein van een vrouw, het “… emotionele centrum acht keer groter is dan dat van een man.” In feite hebben psychologen Rob Pascale, Ph.D., en Lou Primavera, Ph.D. (2019) ontdekten dat “het vrouwelijke brein een grotere bloedstroom heeft in de cingulate gyrus, het deel … dat betrokken is bij het verwerken van emoties, wat resulteert in intensere emotionele reacties en … herinneringen.” Jorgensen voegt eraan toe dat vrouwen over het algemeen niet “lineair” zijn en niet letterlijk reageren op situaties zoals mannen zouden verwachten. Wat een vrouw bijvoorbeeld zegt en voelt, kan van de ene op de andere dag veranderen. Jorgensen zegt: “Je kunt geen logica gebruiken om een ​​vrouw van iets te overtuigen” om te slagen in daten. Daarom zal een man de fout ingaan als hij zijn logica gebruikt om de motieven van een vrouw te begrijpen. Hij moet dan een beroep doen op haar fluctuerende emoties en gevoelens, die gebaseerd zijn op hormonen en vluchtigheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Date

Samen stralen: trouwjurk en trouwpak op maat

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien, en dat geldt niet alleen voor de bruid maar ook voor de bruidegom. Een trouwjurk en trouwpak op maat zijn dan ook de perfecte keuze voor stellen die op zoek zijn naar iets bijzonders en unieks voor hun grote dag. Personalisatie tot in de […]

Read More
Date

Super Achiever Dater

Je ex heeft die zin misschien geschreeuwd samen met een spervuur ​​​​van beledigingen op jouw manier toen hij zich geïrriteerd voelde tijdens een van je vele ruzies, of je vrienden hebben misschien op de mogelijkheid gesuggereerd; misschien hebben zelfs uw kinderen het gezegd, maar u niet. Ik ben niet. We zijn allemaal het product van […]

Read More
Date

De psychologie van geur: vrouwen aantrekken bij het daten

De echte man Antonio Centeno is een fashionista en ondernemer uit Wittenberg, Wisconsin. Hij heeft een YouTube-kanaal met de naam Real Men Real Style (RMRS), dat actief is sinds 2010. Centeno heeft 1.687 video’s gemaakt, heeft zo’n 2,7 miljoen abonnees en is meer dan 300.000.000 keer bekeken. Zijn video’s bieden advies voor mannen over kleding […]

Read More